Anna feje fájt, a szája kiszáradt és a szeme összeragadt a csipától, mégis boldog volt!
Végre a helyére került a kirakós minden darabkája, és érezte, hogy ott van, ahová tartozik.
Két hónapja, hogy eladta az autóját, lefoglalta a jegyet és a szállást ide, Ibizára. A barátai furcsállották, a családja pedig nem értette, miért utazik el pont Karácsony előtt. Őt meg nem érdekelte a családja, pont elege volt belőlük. Képtelen lett volna még egy ünnepet együtt tölteni velük, felölteni a kedveskedő mosolyt. És az állandó kérdések: "És, van már udvarlód? Mi van azzal a fiúval, akivel a múltkor láttalak a Ferenciek terén? Na, ne titkolózz már!"
Helyette elment, és bikinit vásárolt, meg színes alsóneműket. Jó is volt, a plázákban pont leárazták a nyári holmikat, tök jól tudott shoppingolni. Soha nem érezte még magát olyan szexinek, mint amikor a feszes farmerokat, a bőrét durván simogató lenvászon ingeket próbálgatta.
Aztán elment a fodrászhoz, és levágatta a haját. Legyen teljes a változás! A rövid frizura sokkal jobban passzolt hozzá, vagány és merész lett tőle. Végre felemelte a fejét, többé nem a járdát fixírozta, amikor sétált, hanem kihívóan nézett a járókelők szemébe. Na, mit szóltok?
A repülőúton azért a torkában dobogott a szíve. Nem volt benne biztos, hogy ez menni fog neki. Innen talán már nincs visszaút. Aztán elkapta a hely szelleme, a hotel még coolabb volt, mint a prospektusban. Trendi barokkos színek, napszemüveges arcok, és végre, a vágyott szabadság! Végigbulizta az éjszakát, és nem, ezúttal nem egyedül ment haza.
Anna boldogan simította végig a lepedőt, és az izgalom újra feltámadt a zsigereiben, amikor megérintette a mellette fekvő testet. A lány ki se nyitotta a szemét, úgy mosolygott rá vissza. Adrienne-nek hívták, és ő volt Anna életében az első, aki igazán boldoggá tette.

***
Ezt a történetet a képről írós játék részeként írtam. Az eredeti kép itt látható: http://talentummobile.hu/kreativitas/kreativitasrol/123-kreativ-iras-kep-alapjan-5

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0

E véleménycsere résztvevői

Lájkold a Facebookon is!

Kreatív írás tanfolyam

A jobb agyféltekés kreatív írással 2 nap alatt íróvá válhatsz.

Jelentkezéshez, bővebb információkért kattints ide:

Író születik tanfolyam

 

Go to top
CLOSE WINDOW   X

Mit tennél, 

ha egy nap választanod kell

MEGLAPULSZ

vagy

MEGMENTED A NAGYMAMÁD?

pircsi kicsi 1

Pircsi és a zombizűr

OLVASS BELE!