Mit tennél, ha egy nap választanod kell: meglapulsz, vagy megmented a saját nagymamád?

Pircsi egy átlagos 14 éves lány, aki soha nem gondolná, hogy a saját nagymamája többet is tud annál, mint a panelházak közé szorult parkban pletykálni a szomszédasszonyokkal. Ám amikor azt látja, hogy a nagyija egyszer csak eltűnik a szeme elől, gondolkodás nélkül követi őt. Az így felfedezett világ Meseország, ami Pircsi számára maga a rémálom: elveszettként bolyong egy idegen helyen, és még a telefonja se működik. Itt mintha minden a feje tetejére állna: a nagymama a lázadó, a jótündér retteg, a csúf béka örül. Azzal végképp nem számol, hogy egy gonosz királynő a varázslata segítségével zombikat kelt életre. Senki nem tudja, hova vezet, ha a számítógépes játékok szereplői a tündérmesék világában találják magukat. Végül egy kegyetlen árulás következtében a bátrak rettegnek, az őszinték elbújnak, és az igazán tiszták se látják a kiutat.

De sikerül a tapasztalt gémer Pircsinek ebben az idegen világban megtalálni imádott nagyiját?

Nézd meg a videót:

Mások mondták a könyvről:

“Nagyon tetszett! Különösen amikor kiderült, hogy ki az áruló!”
- Bori, 12 éves

“Olvassa el mindenki! Jók a telós játékok a történetben!”
- Keve, 9 éves

“Nagyon tetszettek a varázstárgyak, ezek mindig is érdekeltek. Az is jó, ahogy Pircsi a nagymamájával bánik. És persze Brekkencs! Ő is nagyon aranyos.”
Anna, 13 éves

Olvass bele!

Hogyan kapom meg a könyvem?

A könyvet a legnépszerűbb boltokba eljuttattuk. Így más dolgod nincs, mint kiválasztani a kedvenc áruházad, és ott a megszokott feltételekkel letöltheted a könyved.

A Pircsi és a zombizűr - Kalandok Meseországban I. ára 1490 Ft.

Figyelem! Az árfolyamokból adódó különbözet miatt egyes boltokban az ár ettől eltérő lehet. Igyekszünk mindent elkövetni, hogy azonos áron legyen jelen a könyv minden oldalon, de ez technikailag gyakran kivitelezhetetlen. Köszönjük szépen a megértést!

Rendeld meg a kedvenc boltodból!

Megrendeléshez kérlek, kattints a bolt logójára!