Mit tennél, ha egy nap választanod kell: meglapulsz, vagy megmented a saját nagymamád?

Pircsi egy átlagos 14 éves lány, aki soha nem gondolná, hogy a saját nagymamája többet is tud annál, mint a panelházak közé szorult parkban pletykálni a szomszédasszonyokkal. Ám amikor azt látja, hogy a nagyija egyszer csak eltűnik a szeme elől, gondolkodás nélkül követi őt. Az így felfedezett világ Meseország, ami Pircsi számára maga a rémálom: elveszettként bolyong egy idegen helyen, és még a telefonja se működik. Itt mintha minden a feje tetejére állna: a nagymama a lázadó, a jótündér retteg, a csúf béka örül. Azzal végképp nem számol, hogy egy gonosz királynő a varázslata segítségével zombikat kelt életre. Senki nem tudja, hova vezet, ha a számítógépes játékok szereplői a tündérmesék világában találják magukat. Végül egy kegyetlen árulás következtében a bátrak rettegnek, az őszinték elbújnak, és az igazán tiszták se látják a kiutat.

De sikerül a tapasztalt gémer Pircsinek ebben az idegen világban megtalálni imádott nagyiját?

Nézd meg a videót:

Mások mondták a könyvről:

“Nagyon tetszett! Különösen amikor kiderült, hogy ki az áruló!”
- Bori, 12 éves

“Olvassa el mindenki! Jók a telós játékok a történetben!”
- Keve, 9 éves

“Nagyon tetszettek a varázstárgyak, ezek mindig is érdekeltek. Az is jó, ahogy Pircsi a nagymamájával bánik. És persze Brekkencs! Ő is nagyon aranyos.”
Anna, 13 éves

Olvass bele!

Hogyan kapom meg a könyvem?

Ha megnyomod a „Megrendelés" gombot, kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt a pontos fizetési feltételekkel. Amint kifizetted a könyv árát, kapsz egy linket, ahonnan letöltheted a könyvet a saját számítógépedre.
Választhatsz, hogy milyen formátumban kéred (pdf, epub, azw, vagy mindhárom) a fájlt.

A Pircsi és a zombizűr - Kalandok Meseországban I. ára 1490 Ft.

Megrendeléshez kérlek, add meg az adataidat! Számlázáshoz kérlek, magyarországi címet adj meg!
Pontos e-mail címet és címet adj meg, különben nem fogjuk tudni elküldeni az e-bookot!

 
 
Teljes neved:*
Email címed:*
 
Lakcímed:*
 
Telefonszámod:*
 
Cégnév (ha számlát kérsz):
Számlázási cím (ha más, mint a lakcímed):
 
Kinek a nevére szóljon a könyv?
Ha van kuponod, kérlek ide írd be:
 
Kérlek, jelöld be, hogy elfogadtad a fizetési feltételeket*

A "Megrendelem az e-bookot!" gomb megnyomásával szerződés jön létre, mely fizetési kötelezettséget von maga után.
A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Megrendelem az e-bookot" gombra való kattintással a 3. Évezred Kft.-vel kötöd (1214 Budapest, Vas Gereben u. 31. A.sz: 29084469-1-43).
Megrendelésed után e-mailben azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. Elfogadott fizetési módok: előre utalás. A fizetési határidő 8 nap.

A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet (kreativ@talentummobile.hu)
A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Pest Megyei Békéltető Testület, 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.

Tájékoztató a fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról:

A szolgáltatás teljesítése előtti esetben
Elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás teljesítése előtt. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges e-mailben jelezheti a kreativ@talentummobile.hu e-mail címen.
A szolgáltatás teljesítése utáni esetben
Mivel az e-book egy nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom, illetve a teljesítést a fogyasztó kifejezetten kéri, ezért ha a 3. Évezred Kft. a szolgáltatást megkezdi, akkor a megrendelő az elállási joggal már nem élhet.
Tehát mielőtt megkapnád a letöltési információkat, még visszaléphetsz, ám ha az általad megadott e-mail címre megtörténik az e-könyvhöz való hozzáférés és elérhetőség közlése, akkor elállásra már nincs lehetőség.