Sziasztok!

Szeretném, ha végre beköszöntene a tavasz, ha végre kinyithatnám az ablakot, miközben írok. (Lassan már elfelejtem, hogy milyen lehet nyáron nyitott ablaknál aludni...) Addig is, amíg ez bekövetkezik, megnyitottam az Olvasógyár kapuit - ha szeretsz írni, feltétlenül nézd meg, hogy ez mi!

És addig is, amíg a tavaszt várom, vörös ég előtt tűnődő szárnyas lények képét hozom nektek. Nem tudom, hogy szépet, jót ígér-e ez a látvány, vagy pont ellenkezőleg: csalódást és undort. Nem tudom, hogy ki ez a szárnyas lény, és hogy miért van itt. Azt viszont remélem, hogy írtok róla.

A kihívás: írj egy történetet egy kép alapján. (Természetesen ha vers jut eszedbe, vagy csak pár sor, az is jöhet!)

A kérésem: ha blogban teszed közzé a történeted, valahová linkeld oda ezt az oldalt. Így mindenki tudni fogja, hogy a sztoridat melyik kép ihlette. (Például a sztori aljára: a fenti történetet egy kép ihlette, az eredeti képet itt tudod megnézni: http://talentummobile.hu/kreativitas/kreativitasrol)

Ha nincs blogod, de rövid a történet, írd le ide, a hozzászólásokba. Ugyanide beírhatod a blogod címét is, így mindenki láthatja, kinek mi jutott eszébe.

Szószaporítás OFF, fantázia ON! 

Az eheti kép:

kreativ iras keprol 187 angyal

 /Foto: Xabier.M /

Nem tudod, hogyan rakd ki az írásod? Kattints ide: >>>Gy.I.K. a kreatív írás képről c. játékhoz <<<