Sziasztok!

Ha múzeumba mész, mit nézel meg? És ha örökre egy múzeum foglya lennél, mit néznél szívesen? És ezen a képen vajon ki néz kit? Az év múzeumos eseményének vége, de ha eszedbe jut valami erről a képről, ne tartsd magadban: írd meg!

Ha családod van, vagy ha egyszerűen szeretnéd áttekinteni, hogy mikor és hová mész a nyáron, akkor van egy jó hírem! Elkészült a nyári tervezőm! Kérd erre a linkre kattintva: NYÁRI TERVEZŐ

 

A kihívás: írj egy történetet egy kép alapján. (Természet esen ha vers jut eszedbe, vagy csak pár sor, az is jöhet!)

A kérésem: ha blogban teszed közzé a történeted, valahová linkeld oda ezt az oldalt. Így mindenki tudni fogja, hogy a sztoridat melyik kép ihlette. (Például a sztori aljára: a fenti történetet egy kép ihlette, az eredeti képet itt tudod megnézni: http://talentummobile.hu/kreativitas/kreativitasrol)

Ha nincs blogod, de rövid a történet, írd le ide, a hozzászólásokba. Ugyanide beírhatod a blogod címét is, így mindenki láthatja, kinek mi jutott eszébe.

Szószaporítás OFF, fantázia ON! 

Az eheti kép:

kreativ iras keprol 159 muzeum

(Foto: twentythreefour

 

Nem tudod, hogyan rakd ki az írásod? Kattints ide: >>>Gy.I.K. a kreatív írás képről c. játékhoz <<<

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0

E véleménycsere résztvevői

 • Vendég - Engert Melinda

  Jelentés

  Grace Endy vállára hajtotta fejét. Érezte bőrének édeskés illatát, mely minden alkalommal rabul ejti, ha beleszippant. Kezét mellkasára tette. A férfi átölelte őt. Olyan szorosan, mint még sohasem. Tudták, hogy ez volt az utolsó együtt töltött éjszakájuk.
  Óh, ez az éjjel! Ha a falak mesélni tudnának... A hálószoba összes atomjának rezgése átvette a zilált lélegzetvételük által kilehelt szenvedélyt. Ennek azonban ma vége. Az igazságtalan arisztokrata világban nincs helye az efféle szerelemnek. Noha ez igaz érzésekkel telt kapcsolat, az univerzum mégis kegyetlen módon szétválasztja őket. Grace két hét múlva férjhez megy a szintén arisztokrata rétegbe tartozó Thomas-hoz. Gazdag, jóvágású fiatalember, ménesének mérete adja meg rangjának mértékét. Legalábbis Grace apja szemében biztosan. Mindent megad majd, amire arája vágyik. Csodásabbnál csodásabb ruhákban járhat, gyönyörű házban fognak lakni, több tagú személyzet lesi majd minden kívánságát - és lépését. Egyetlen dolgot azonban sosem élhetnek át együtt: a tiszta, őszinte érzéseken alapuló szerelmet.

  - Szomorú ez - gondolta magában Endy, amikor eszébe jut szerelme leendő mostoha élete. Az övével már nem is törődött. Szomorúan rázta fejét, amikor arra gondolt, miért az aranytömbjének száma alapján értékelik az embereket, nem pedig való önmagukért. Azonban mindig figyelt rá, a legkisebb mértékben sem bántsa meg vele szerelmét. Éppen elég neki megküzdenie konok apja akaratával, aki azt gondolja, lánya boldogságát is megvásárolhatja. Ellentmondást nem tűrve mutatta be Grace-nek vőlegényét. A tények előtte álltak, dönteni nem volt esélye.

  - Szöktess meg, kérlek! - suttogta könyörögve Endy-nek, de mondanivalója ordító segélykiáltásként hallott. A lány hangja elcsuklott és zokogásban tört ki. Endy érezte, ahogy szerelme könnycseppjei hulló záporként potyogtak le hamvas arcáról. A szíve szakadt meg érte, de tisztában volt vele, hogy igaz szerelem ide vagy oda, ő bizony kevés lenne neki. Egy egyszerű kéményseprő nem tudja biztosítani mindazt a luxust, amit egy arisztokrata családban felnövekvő lány kapott. Egy átlagos életkörülményt sem, hát még a fényűzést. Hisz munkája sem állandó. Azt pedig végképp nem szeretné, hogy miatta nélkülözzön bármit is. Nem beszélve arról, hogy a családjától is el kellene szakadnia.

  Torkában hatalmas gombóccal küzdött. Férfinek érezte magát, de legszívesebben egy négy éves kisfiú toporzékoló sírásában tört volna ki. Hatalmasakat nyelt, becsukta könnybe lábadt szemeit. Megcsókolta a lány homlokát. Tudta, hogy szívszorító búcsújával csak nehezítené az egyébként is tonnányi súlynak érzett fájdalmat, ezért szembe fordult vele és csupán ennyit mondott:
  - Szívemben örökké az enyém leszel.
  Azzal megölelte, utoljára megcsókolta, majd vissza sem nézve elfutott.
  A hajó már harmadszor zengte be a búcsú fájdalmas jelzését: indul a tenger túloldalára.

  származása Pusztaszabolcs, Hungary

Lájkold a Facebookon is!

Kreatív írás tanfolyam

A jobb agyféltekés kreatív írással 2 nap alatt íróvá válhatsz.

Jelentkezéshez, bővebb információkért kattints ide:

Író születik tanfolyam

 

Go to top
CLOSE WINDOW   X

Mit tennél, 

ha egy nap választanod kell

MEGLAPULSZ

vagy

MEGMENTED A NAGYMAMÁD?

pircsi kicsi 1

Pircsi és a zombizűr

OLVASS BELE!