Kitört a nyár, és talán neked se egyszerű összeegyeztetni az elkövetkezendő hónapok programját. Ezzel a családi tervezővel könnyebb lesz fejben tartani, ki merre jár a nyári szünetben.

A letölthető nyári tervező tulajdonképpen egy-egy naptár a nyár három hónapjára. Ha kéred, akkor pdf formátumban küldöm el neked, három levélben a három nyári hónapot. Ebben a naptárban vezetheted az egész család programját, akárhová is menjetek. Azonban ennél többre is lehet használni a nyári családi tervezőt.

nyari tervezo 11. Írjatok bakancsilistát!

Nagyon jó ötlet nyár elején összeülni, és írni egy bakancslistát! Adj minden családtagnak egy-egy papírlapot, ahová leírhatja, hogy mit szeretne csinálni a nyáron. Utána egyeztessétek a listátokat, és hozzatok össze egy közös bakancslistát. Nem kell nagy dolgokra gondolni, szerepelhet rajta olyan, mint közös biciklizés, séta a vízparton, vagy kirándulás egy rég nem látott helyre. Engedjétek szabadon a fantáziátokat, és csodás javaslatok fognak születni!
Ha megvan, hogy ki mit szeretne, akkor írjátok be a naptárba sorban a programokat!

1. Nyári táborok

Nehéz már fejben tartani, melyik gyerek mikor táborozik? Írd be ide mindenkinek a külön programját! Ne felejtsd el a befizetési, jelentkezési határidőket! Gondold végig, ki és mikor fogja elvinni a gyerek(ek)et a táborokba! Mit kell csomagolni? Van elég idő kimosni a holmiját? Tervezz meg előre mindent, így nem érhet váratlan helyzet!

2. Naptárt a nyaralóba!

Ha van olyan nyaraló, ahová többen is jártok, vagy a gyerekek már elég nagyok ahhoz, hogy egyedül is ott legyenek, akkor vigyél oda is egyet a nyári tervezőből! Mindenki beírhatja, mikor szeretne ott lenni, és így elkerülhetitek a kellemetlen meglepetéseket. Bár érdekes helyzet, amikor a már felnőtt nagyfiú haverjai még úgy tudják, bulizhatnak egy napig, amikor befut a nagyi a konszolidált nagynénivel karöltve, mert ők meg úgy készültek, hogy aznap érkeznek... - azért jobb elkerülni ezeket szituációkat. Ha mindenki idejében bejelöli, mikor tud ott lenni, akkor könnyebb előre tervezni!

3. Közös nyaralás

Együtt mentek nyaralni? Ne csak a nyaralás dátumát vezesd fel, hanem írd be az előkészületeket is! Sokkal könnyebb lesz így elindulni, és kevesebb dolgot felejtesz el.

A nyári tervezőt ide kattintva töltheted le! 

Előkészületben Tina Markus új könyve! Olvass bele a megjelenés előtt! Az első fejezet elérhető itt: "Hívás"

 

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
  • Nincsenek hozzászólások

Lájkold a Facebookon is!

Kreatív írás tanfolyam

A jobb agyféltekés kreatív írással 2 nap alatt íróvá válhatsz.

Jelentkezéshez, bővebb információkért kattints ide:

Író születik tanfolyam

 

Go to top
CLOSE WINDOW   X

Mit tennél, 

ha egy nap választanod kell

MEGLAPULSZ

vagy

MEGMENTED A NAGYMAMÁD?

pircsi kicsi 1

Pircsi és a zombizűr

OLVASS BELE!