Sziasztok!

Köszönöm szépen a rengeteg sok gratulációt, üdvözletet, vagy egyszerű látogatást, amit a múlt héten, a kreatív írós játék évfordulója kapcsán kaptam! Minden visszajelzés fontos a számomra, ezért külön örülök, amikor megkerestek ilyenekkel.
Még jobban örültem persze azoknak, akik írtak is a képhez, nagyon jó írások születtek, lapozzatok vissza! (Meg kell nyitni a bejegyzést, és ott a Hozzászólások-ig legörgetni.) Akkor se késő, ha most látsz neki, mindig lehet a régebbi képekhez is írni.

Ezen a héten egy buli utáni képet hoztam. Bár az is lehet, hogy beteg ez a személy, vagy szégyenlős. Szerinted melyik? És miért? Írd meg, kérlek!A kihívás: írj egy történetet egy kép alapján. (Természet esen ha vers jut eszedbe, vagy csak pár sor, az is jöhet!)

A kérésem: ha blogban teszed közzé a történeted, valahová linkeld oda ezt az oldalt. Így mindenki tudni fogja, hogy a sztoridat melyik kép ihlette. (Például a sztori aljára: a fenti történetet egy kép ihlette, az eredeti képet itt tudod megnézni: http://talentummobile.hu/kreativitas/kreativitasrol)

Ha nincs blogod, de rövid a történet, írd le ide, a hozzászólásokba. Ugyanide beírhatod a blogod címét is, így mindenki láthatja, kinek mi jutott eszébe.

Szószaporítás OFF, fantázia ON! 

Az eheti kép:

kreativ iras keprol 151 buli utan

 

Nem tudod, hogyan rakd ki az írásod? Kattints ide: >>>Gy.I.K. a kreatív írás képről c. játékhoz <<<

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
  • Nincsenek hozzászólások

Lájkold a Facebookon is!

Kreatív írás tanfolyam

A jobb agyféltekés kreatív írással 2 nap alatt íróvá válhatsz.

Jelentkezéshez, bővebb információkért kattints ide:

Író születik tanfolyam

 

Go to top
CLOSE WINDOW   X

 e konyv keszito online tanfolyam