Sziasztok!

Április elején a humoré a főszerep! Bár erről a képről még akár egy romantikus történetet is írhatsz. Neked mi jut róla eszedbe?

A kihívás: írj egy történetet egy kép alapján. (Természet esen ha vers jut eszedbe, vagy csak pár sor, az is jöhet!)

A kérésem: ha blogban teszed közzé a történeted, valahová linkeld oda ezt az oldalt. Így mindenki tudni fogja, hogy a sztoridat melyik kép ihlette. (Például a sztori aljára: a fenti történetet egy kép ihlette, az eredeti képet itt tudod megnézni: http://talentummobile.hu/kreativitas/kreativitasrol)

Ha nincs blogod, de rövid a történet, írd le ide, a hozzászólásokba. Ugyanide beírhatod a blogod címét is, így mindenki láthatja, kinek mi jutott eszébe.

Szószaporítás OFF, fantázia ON! 

Az eheti kép:

kreativ iras keprol 147 aprilisi trefa

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0

E véleménycsere résztvevői

 • Vendég - Kiss-Bodolay Nora

  Jelentés

  Atszellemült gépek
  A padon ült és vàrta,hogy lejàrjon a mosàs,és mint mindig, újsàgot olvasott…Az egyik cikk ijesztö dologrol szàmolt be: egy autó hirtelen vezethetetlenné vàlt és elvitte tulajdonosàt egy tàvoli helyre,ahol 40 évvel ezelött a gyerekkoràt töltötte.Az autó jelenleg vizsgàlat alatt àll, a rendörség és a technikai expertek egyelöre keresik a magyaràzatot.
  Éppen itt tartott, amikor furcsa, idegen zörgésre lett figyelmes.A zsebéhez kapott: a telefonja! Amikor nadràgot cserélt a piszkosban felejtette!”Egek!” az egész élete benne volt. Azonnal leàllitotta a mosogépet és belenézett, hogy kivegye az okost.De hirtelen óriàsi erejü huzàst érzett a vàllàn,mintha valaki a mosogép belsejéböl be akarta volna ràntani. Aztàn mintha bekapcsoltàk volna a gépet,az forogni kezdett,ö pedig pörögve ,valami iszonyatos szivóerönek engedelmeskedve, szàguldani fejjel elörefelé a feketeségben…
  Egyszer csak mintha kiköpték volna, egy kis téren talàlta magàt, nagyon is ismerös tàjon: kiskoràban minden nyarat ebben a tóparti kis faluban töltött!
  Eszébejutott, hogy mielött a telefonjàt kereste, a cikk kapcsàn erös nosztalgia tàmadt benne ezirànt a hely irànt…és felsejlett benne,hogy a két eset valahogy összefügg...

  Kiss-Bodolay Nora 2017.04.05.

Lájkold a Facebookon is!

Kreatív írás tanfolyam

A jobb agyféltekés kreatív írással 2 nap alatt íróvá válhatsz.

Jelentkezéshez, bővebb információkért kattints ide:

Író születik tanfolyam

 

Go to top