Akárhogy nézem, már csak pár nap maradt adventig. Arra gondoltam, idén készítek egy letölthető, kinyomtatható ajándékot a Talentum Mobile olvasóinak. A sok jó ötlet közül azonban most nem tudok választani. Legjobb talán, ha ti, olvasók mondjátok meg, mit szeretnétek!

1. Adventi naptár számok

Az elmúlt években rengeteg tippet adtam adventi naptár elkészítéshez. Idén is folytatom majd ezt a hagyományt. Amikor azonban magam készítettem adventi naptárt, nehezen találtam igazán jópofa számokat, amit elhelyezhetnék a naptáron. Milyen jó is lenne, ha csak annyit kellene tenned, hogy egy A4-es méretű lapra (esetleg matricára - hivatalos nevén levonó/etikett) kinyomtatsz 24 számot, és azt helyezed el a saját készítésű adventi kalendáriumon! Még akkor is, ha az Adventi Meséket olvassátok este, jól tudnátok használni ezeket a számokat a visszaszámláláshoz. Ha szeretnéd, szavazz rá, és én elkészítem!!

 

2. Kedves adventi ötletek

Advent ideje nem csak az ajándékokról szól, hanem az ünnepre készülésről. Arról, hogy egy kicsit egymásra figyelünk. Hogy meglepjük egymást. Hogy szeretetet, időt áldozunk másokra. De amikor sietsz, ezerfelé szaladnak a gondolataid, és a sok-sok tennivalótól már alig látsz ki a sapkád alól, akkor a kedvesség kigondolása is fárasztó lehet.
Arra gondoltam, hogy készítek egy kinyomtatható adventi naptárat, ahová összegyűjtök 24 tippet. 24 apró kedvességet, amivel szebbé teheted mások napjait.
Ha szeretnéd, hogy ez legyen a letölthető ajándékom, szavazz rá!

 

3. Kivágható adventi naptár sablon

A ti családotokban nem az ajándékon van a hangsúly? Vagy a munkahelyedre szeretnél valami jópofa dolgot kitenni, ahol követhetitek a visszaszámlálást? Akkor szavazz erre!
Arra gondoltam, hogy kör alakban, óra szerűen rendezném el a számokat. Egy mutatót jancsiszöggel lehetne rögzíteni, és úgy lehetne minden nap kicsit odébb tolni. Akkor is jó megoldás ez, ha az Adventi Meséket olvassátok esténként, de szeretnétek valahol máshol is számon tartani, hogy hány nap van még karácsonyig.

Nos, te melyiknek örülnél?

Figyelem! Mivel a letölthető, nyomtatható ingyenes adventi meglepetést még el is kell készítenem, ezért kérlek, ne halogasd a döntést! A szavazást november 14.-én lezárom!

 

 

A SZAVAZÁSNAK VÉGE!

vege van hekkweb 

 

Szeretnél hangulatosan készülni a Karácsonyra? Nézd meg ezt (kattints a szövegre): Adventi mesék 

Szeretnéd, ha az ehhez hasonló, kreatív ötletek maguktól pattannának ki az agyadból? Kattints ide, és Töltsd le a 25 kreatív tippet, vágj bele még ma!

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
  • Nincsenek hozzászólások

Lájkold a Facebookon is!

Kreatív írás tanfolyam

A jobb agyféltekés kreatív írással 2 nap alatt íróvá válhatsz.

Jelentkezéshez, bővebb információkért kattints ide:

Író születik tanfolyam

 

Go to top
CLOSE WINDOW   X

Mit tennél, 

ha egy nap választanod kell

MEGLAPULSZ

vagy

MEGMENTED A NAGYMAMÁD?

pircsi kicsi 1

Pircsi és a zombizűr

OLVASS BELE!