Készül már a regényed? Sorra potyognak ki a versek és a novellák a billentyűzetedből? Ne maradjanak a számítógéped rejtett zugában, mutasd meg őket a nagyvilágnak! Indíts blogot - most lépésről lépésre megmutatom, hogyan.

Szerencsés ember vagyok, mert amikor a jobb agyféltekés kreatív írás tréninget tartom, rengeteg gyönyörű történetet hallok az írópalántáktól. Ugyanakkor szinte fáj, hogy sokan hagyják az írásaikat veszendőbe menni, hogy mások nem olvashatják ezeket a sztorikat, hanem ott porosodnak valahol egy fiókban, vagy egy számítógép mappájában. 

Ne hagyd, hogy a te műveid is így végezzék! Inkább blogolj, hogy a nagyvilág is olvashassa, amit írsz.

Korábban már készítettem egy videót, amin bemutattam, hogyan indíts blogot a Google segítségével. Ha szeretnéd megnézni, kattints ide: Így kezdj el publikálni - videó

A mostani a videóban a blog.hu ingyenes blogszolgáltatót mutatom be. Ha megnézed, rá fogsz jönni, hogy mindössze 5 perc és egy e-mail cím az, amire szükséged van ahhoz, hogy elkezdj publikálni. No és persze jó sok mondanivaló, élvezetes történtetek, megkapó versek.

Kattints a lejátszás gombra, nem fogod megbánni: 

 Jó publikálást mindenkinek!

Ha egy fokkal tovább mennél, és ki is adnád a könyved, ne habozz! Az e-könyv jó kiindulási lehetőség, és most lépésről lépésre mutatom meg, hogyan készítsd el!

 

->->-> A Wordből e-könyvet online tanfolyamhoz kattints ide! <-<-<-

 

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
  • Nincsenek hozzászólások

Lájkold a Facebookon is!

Kreatív írás tanfolyam

A jobb agyféltekés kreatív írással 2 nap alatt íróvá válhatsz.

Jelentkezéshez, bővebb információkért kattints ide:

Író születik tanfolyam

 

Go to top
CLOSE WINDOW   X

Mit tennél, 

ha egy nap választanod kell

MEGLAPULSZ

vagy

MEGMENTED A NAGYMAMÁD?

pircsi kicsi 1

Pircsi és a zombizűr

OLVASS BELE!