M. D. Norman életét a páciensek és az orvos kollégák töltötték ki, míg egy napon elkezdett írni, majd saját maga kiadta a novelláit egy kötetben. Úgy hangzik, mint egy regény? Pedig ez a valóság, nézd meg, hogy történt!

Sokak számára tényleg hihetetlen, amit Dobos Márta - vagy írói álnevén M. D. Norman - véghez vitt. Holott a legfőbb fordulatok az ő sztorijából mindenki számára elérhetőek: kreativitás, szorgalom, kitartás.

>>>Így lehet neked is saját kiadású digitális könyved! "Wordből e-könyvet" online tanfolyam, katt ide a jelentkezéshez!<<<

Munka mellett írta a blogját, majd szerkesztette és készítette el saját maga a könyvét. Hogy hogyan zajlott le az egész folyamat, mik voltak a fontosabb pontok, a buktatók és az előre vivő erők, arról bővebben beszél a videóban. Nézd meg!

 

 

A videóban többször szóba került Teller Ágnes, a vele készült beszélgetésemet itt hallgathatod meg: Anyukából író és könyvkiadó? Ezt meg hogyan?

Sokan várják már, elárulom, márciusban újra indul az a tanfolyamom, melynek segítségével magad is képes leszel a könyved megszerkesztésére, és e-könyvben való kiadására. Dobos Márta és Teller Ágnes már elvégezték, te se maradj le róla!

->->-> A Wordből e-könyvet online tanfolyamhoz kattints ide! <-<-<-

Figyeljétek a továbbiakban is a Talentum Mobile oldalát, hamarosan még több információval jövök a saját könyvkiadáshoz kapcsolódóan!

 A KönyvKeltető Mentorprogramról ide kattintva olvashatsz bővebben. http://bit.ly/konyvkelteto

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0

Lájkold a Facebookon is!

Kreatív írás tanfolyam

A jobb agyféltekés kreatív írással 2 nap alatt íróvá válhatsz.

Jelentkezéshez, bővebb információkért kattints ide:

Író születik tanfolyam

 

Go to top
CLOSE WINDOW   X

Mit tennél, 

ha egy nap választanod kell

MEGLAPULSZ

vagy

MEGMENTED A NAGYMAMÁD?

pircsi kicsi 1

Pircsi és a zombizűr

OLVASS BELE!