ULM - azaz Ultra Last Minute, vagyis az utolsó pillanatban is percek alatt elkészíthető adventi kalendárium ötletek következnek. Ha most döbbentél rá, hogy még mindig nincs semmi díszítés otthon, akkor hajrá, ezek közül bármelyiket gyorsan elkészítheted. Természetesen az Adventi Mesék egy-egy lapját is belecsúsztathatod - mert az e-könyv pillanatok alatt ott lehet nálad.

 

Adventi naptár #22

Ebédszünetben egy gyors futás a szomszéd pékségbe, és ezúttal kérj néhány zacskót is a pogácsa mellé! Díszítsd néhány matricával, írd rá a számokat, ragaszd le, és már kész is az adventi kalendárium. Természetesen ha nincs időd ilyen csodás alapra felragasztgatni a zacskókat, akkor más megoldás is működhet: pl. lyukaszd ki, és fűzd fel őket, vagy csak rakd egy üres cipősdobozba, amit karácsonyi csomagolóval borítasz.

adventi kalendarium 26

(Forrás: creeklinehouse.com )

Adventi naptár #23

Ha van a közeletekben hobbi bolt, megmenekültél! Biztos, hogy kapható ott ilyen, szétcsavarható akril gömb. Ha nem szeretnéd, hogy látszódjon a belseje, béleld ki némi színes papírral. Aztán csak a díszítő szalag kell, hogy felkötözd, és már kész is a stílusos adventi kalendárium.

adventi kalendarium 24

 (Forrás: Livingathome )

Adventi naptár #24

Már végképp nincs időd vacakolni az adventi kalendáriummal? Fogd meg az apró ajándékokat, csomagold be szép színes papírba, írd rá a számokat, és helyezd el egy szabad polcon. Idén a polc lesz az adventi naptár! Ennél egyszerűbb már aligha akad... vagy mégis?

adventi kalendarium 23

(Forrás: Livingathome ) 

Adventi naptár #25

... vagy mégis! Minimalizmus terén ez az adventi kalendárium viszi el a pálmát, ehhez kétség se férhet. Nyomás a drogériába, ott lehet kapni ezeket az apró tasakokat, ha szerencséd van, még néhány apró meglepetést is találsz ott, amit beletehetsz. Hátránya, hogy átlátszó - ezért csak nagy önfegyelemmel rendelkező gyerekeknek, vagy felnőtteknek ajánlom. Végső esetben színes papírral kibélelheted, és akkor ez a probléma is megoldva.

adventi kalendarium 25

 (Forrás: Livingathome )

 

Adventi naptár #26

 

És a mai utolsó tipp: futás a papírboltba, végy 24 db borítékot (ha van színes, az külön jó), egy nagy darab tónuspapírt (ez utóbbi el is hagyható), ragassz, számozz, tedd bele az Adventi Mesék egy-egy lapját, és már várhatod is az ünnepeket! Gyors, mégis szép, és meghitt. Kétségkívül ez az adventi naptár ebből az összeállításból a kedvencem.

adventi kalendarium 22

(Forrás: ohhmhh.de )

Ha ezek közül egyik se tetszett, nézd meg a többi ötletet, kattints ide: Adventi Naptár készítés. Ha igazán szeretnél meghitt ünnepet, nyugodt készülődést, akkor gondolkozz el azon, hogyan tudnál egy pici időt is békésen eltölteni a gyerekeddel. Az Adventi Mesekalendárium ebben segíthet. 

Hogy mi ez? >>> Kattints ide, és bele is olvashatsz! <<<

Jó készülődést, kreatív napot!

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
  • Nincsenek hozzászólások

Lájkold a Facebookon is!

Kreatív írás tanfolyam

A jobb agyféltekés kreatív írással 2 nap alatt íróvá válhatsz.

Jelentkezéshez, bővebb információkért kattints ide:

Író születik tanfolyam

 

Go to top
CLOSE WINDOW   X

Mit tennél, 

ha egy nap választanod kell

MEGLAPULSZ

vagy

MEGMENTED A NAGYMAMÁD?

pircsi kicsi 1

Pircsi és a zombizűr

OLVASS BELE!